Aannemer in woningbouw en utiliteitsbouw, Noord Holland - Werkwijze NewBouw

1. meedenken

Wij denken vanaf het begin van de ontwikkeling mee. Adviseren vanuit onze kennis van de markt. Onderzoeken samen met de opdrachtgever de locatie en mogelijkheden. Als we die in kaart hebben gebracht, gaan we van start.

2. bepalen

Voor wie gaan we precies bouwen? Kortom: hoe bouwen we het beste huis voor de eindgebruiker? Vaak wordt hier te snel aan voorbij gegaan. Terwijl de juiste woning een project enorm kan boosten. Gelukkig kent NewBouw de eindgebruikers in elk segment.

3. plannen

Als het doel van het project en de eindgebruikers duidelijk zijn, kunnen we naar de tekentafel. Een mooi plan schetsen met een daarbij passende planning. Hoe moet het project er werkelijk gaan uitzien en hoe gaan we dit realiseren?

4. bouwen

Of we uiteindelijk voor de opdrachtgever gaan bouwen of met een gescheiden koopaannemingsovereenkomst voor de eindgebruikers, NewBouw is de perfecte partner. We hebben de kennis, ervaring en een sterk netwerk van co-workers.

5. genieten

Het moment van oplevering. De vlag kan uit. Letterlijk, want iedere nieuwe bewoner krijgt van ons een vlag om uit te hangen. En als wij het goed hebben gedaan, kan iedereen genieten. Noem het win-win. Als opdrachtgever en eindgebruikers happy zijn, is NewBouw dat ook!