Aannemer in woningbouw en utiliteitsbouw, Noord Holland - Testimonials NewBouw

“Die betrokkenheid heb ik echt gevoeld en dat ging verder dan bouwen alleen.”

“Het contact met NewBouw was heel persoonlijk. Die betrokkenheid heb ik echt gevoeld en dat ging verder dan bouwen alleen. Hierdoor verliep alles zo plezierig. Ook de flexibiliteit was prettig. We hebben naarmate het bouwproces vorderde best veel gewijzigd. Normaal zijn bouwbedrijven daar niet zo blij mee, maar voor NewBouw was het geen enkel probleem. Bovendien hadden we aan het eind nauwelijks opleverpunten... Ik zou NewBouw iedereen aanbevelen!”

Peter Aarsen

Aannemer in woningbouw en utiliteitsbouw, Noord Holland - Testimonials NewBouw

“Bij de oplevering kon ik ze wel zoenen van blijdschap.”

“We zijn vanaf het begin af aan heel goed door NewBouw begeleid. Ook in het maken van onze keuzes. We waren echt twee leken op nieuwbouwgebied en soms hadden we een idee en dan zei iemand van NewBouw ‘zou je dat nou wel doen?’. Ze brachten het heel voorzichtig hoor, haha. Maar wat zijn we ze daar achteraf dankbaar voor! Ook als we later ineens nog iets hadden bedacht, kon dat meestal nog gerealiseerd worden. Bij de oplevering kon ik ze wel zoenen van blijdschap!”

Sandra Bos

Aannemer in woningbouw en utiliteitsbouw, Noord Holland - Testimonials NewBouw

“Ik heb echt het gevoel gehad dat ze er altijd voor ons waren.”

“Ik was van tevoren best wel cynisch. Bouwbedrijven zeggen meestal het een, maar doen vervolgens het andere. Maar met NewBouw was dat totaal anders. Ze hebben mij enorm positief verrast. Het contact was zo goed! Net als de uitleg die ze ons gaven. Daar namen ze echt de tijd voor. NewBouw dacht ook heel goed mee. Ze hebben ons zo veel goede adviezen gegeven. Ik heb echt het gevoel gehad dat ze er altijd voor ons waren. Nog steeds eigenlijk. Want ook nu komen ze bij problemen direct langs.”

Richard Heemskerk