bouwen voor bewoners

NewBouw heeft een succesvolle, maar aparte mindset. Wij werken voor grote projectontwikkelaars, en bouwen voor bewoners. Met de gedachte: een bouwproject is geslaagd als alle eindgebruikers gelukkig zijn. Hoe? NewBouw maakt van elke confectiewoning een thuis. Inderdaad: maatwerk voor iedereen. 

de woning die verkoopt

Succes begint al aan de tekentafel. Omdat NewBouw direct contact heeft met eindgebruikers, weten we precies wat er speelt op de markt. Wij weten precies wat voor soort woningen in trek zijn. Met die kennis maak je je projectontwikkeling extra aantrekkelijk. Want na ‘locatie, locatie, locatie’ komt ‘woning’ weten wij. 

team building

NewBouw brengt altijd een aantal co-workers mee aan tafel. Vaste partners met wie we al jaren samenwerken. Opdrachtgever, NewBouw en partners vormen zo het team dat vanaf de start van het project aan de slag gaat. Van architect tot verhuizer, NewBouwers zorgen ervoor dat de woning op maat wordt opgeleverd.

NewBouw is specialist in gescheiden koopaannemingsovereenkomsten en werkt samen met diverse projectontwikkelaars en woningcorporaties.