Aannemer in woningbouw en utiliteitsbouw, Noord Holland - Werkwijze NewBouw

1. luisteren

Ja, echt. Want daar begint het mee. NewBouw luistert eerst goed naar wat jíj wil. Pas als we dat precies in kaart hebben gebracht, kunnen we starten. Het is net als met de fundering van een huis: als die staat, gaat de rest praktisch vanzelf...
 

2. bouwen

Het klinkt misschien soft, maar NewBouw bouwt met gevoel. Hierdoor weten we precies aan wie we jou moeten koppelen. Noem ons matchmakers. We creëren een geweldig NewBouw-team om je heen. Altijd bevlogen. Altijd betrokken.
 

3. afwerken

De afwerking is belangrijk. Daarmee geef je de woning jouw ‘DNA’. Maar sta je nog steeds achter de keuzes die je eerder hebt gemaakt? Zo ja, dan gaan we afwerken. Zo nee, dan gaan we als het nodig is zelfs terug naar de tekentafel.
 

4. inrichten

Dat kan je natuurlijk zelf doen. Of samen met ons. We hebben de knowhow en het netwerk. Als je met NewBouw gaat samenwerken, krijg je van ons sowieso een gesprek met een geweldig interior design-duo. Leuk toch?
 

5. genieten

Ja! De oplevering. De vlag kan uit. Wat een feestelijk moment. En als wij het goed hebben gedaan, kan jij gaan genieten. Noem het win-win. Als jij happy bent, is NewBouw dat ook!